Despre Noi

Lasă-ți Mașina Profesioniștilor

Cu o vastă experiență în detailing auto de excepție, transformăm mașinile în opere de artă pe patru roți, redându-le strălucirea și protejând activele valoroase ale clienților noștri.  Alegeți încredere și calitate cu noi!

Faceți O Programare

Echipa noastră cu experiență vă oferă cel mai bun serviciu de detailing auto la cel mai bun preț.

Program De Lucru
Apel de Urgență 24/7

+373 79 708 709

Ce Ne Face Diferiți

Cu o experiență vastă în domeniu, echipa noastră se străduiește să vă ofere cel mai excelent serviciu de detailing auto, la un preț competitiv.

Indiferent dacă doriți un serviciu complet de detailing sau aveți nevoie de servicii personalizate, echipa Garrett’s Detailing este aici pentru a vă satisface cerințele!

Detaliile Contează

Ne străduim mereu să aducem perfecțiunea în fiecare detaliu al mașinii tale, pentru că credem că fiecare aspect contează.

Inovație în Detaliu

Suntem la vârful tehnologiei, aducând în continuu metode și tehnologii avansate pentru a oferi servicii de calitate superioară.

Restaurarea Pielii

Presupune revitalizarea și repararea suprafețelor din piele din interiorul mașinii, redându-le aspectul și confortul inițial.

Unicitatea ta în Detaliu

Nu există două mașini la fel, așa că personalizăm fiecare serviciu pentru a se potrivi perfect mașinii tale și preferințelor tale.

Protecție de Lungă Durată

Nu doar facem mașina ta să arate bine, ci și o protejăm pentru viitor, asigurându-ne că rezistența și strălucirea rămân pe termen lung.

Detaliile Nu Sunt o Opțiune

Nu facem compromisuri când vine vorba de detaliile mașinii tale - pentru noi, este un stil de viață și o pasiune.

APEL DE URGENȚĂ 24/7

+373 79 708 709

FĂ O PROGRAMARE AZI