SERVICIILE NOASTRE

Servicii auto de calitate în Chișinău

Ne place să impresionăm! Vino cu mașina la Garrett’s Detailing in Chisinau și ne vom ocupa de fiecare detaliu

Ce Facem Noi

Cu o experiență vastă în domeniu, echipa noastră se străduiește să vă ofere cel mai excelent serviciu de detailing auto, la un preț competitiv.

Indiferent dacă doriți un serviciu complet de detailing sau aveți nevoie de servicii personalizate, echipa Garrett’s Detailing este aici pentru a vă satisface cerințele!

Lustruirea caroseriei

Procesul de eliminare a imperfecțiunilor și redarea strălucirii caroseriei mașinii pentru a obține un aspect impecabil.

Curățarea interiorului

Îndepărtarea eficientă a murdăriei, prafului și petelor din interiorul mașinii, asigurând un mediu curat și proaspăt pentru pasageri.

Restaurarea pielii

Revitalizarea și repararea suprafețelor din piele din interiorul mașinii pentru a le reda aspectul și confortul inițial.

Retapitarea interiorului

Procesul de înlocuire sau reparare a materialelor interioare, cum ar fi tapițeria și plafonul, pentru a restabili estetica și funcționalitatea.

Modificarea volanului

Personalizarea sau înlocuirea volanului pentru a îmbunătăți controlul și aspectul interiorului mașinii.

Colantarea caroseriei

Aplicarea unei pelicule speciale pe caroseria mașinii pentru a obține un aspect personalizat sau pentru a proteja caroseria de zgârieturi și deteriorare.

Umbrirea geamurilor

Aplicarea unei folii pentru geamuri pentru a reduce lumina solară și pentru a asigura intimitatea în interiorul mașinii.

Restaurarea jantelor

Refacerea aspectului și protecția jantelor mașinii prin procesul de restaurare și vopsire pentru a le reda strălucirea.

Ozonarea salonului

Utilizarea ozonului pentru a elimina mirosurile neplăcute din interiorul mașinii și pentru a purifica aerul.

Ai Nevoie De Asistență?

Suntem aici pentru a răspunde oricăror întrebări sau solicitări pe care le ai. Echipa noastră de experți în detailing auto este pregătită să ofere sfaturi, să răspundă la nelămuriri sau să vă ajute să programați serviciile de care aveți nevoie pentru a face mașina dumneavoastră să strălucească.

Testimoniale

La Garrett’s Detailing, reputația noastră se întemeiază pe satisfacția clienților noștri fideli. Iată ce spun aceștia despre experiența lor cu noi:

Nici nu mam așteptat la așa atârnare profesionista și calitatea lucrărilor efectuate! La sigur ca in Moldova nu găsiți așa prestatori de servicii care muncesc mai mult pentru calitate, sincer am rămas uimita de lucrările care le-au făcut.
Gabriela Candu
Client fidel
Recoman cu încredere 🤝 Servicii de calitate înaltă, băieți foarte bravi și receptivi! Mulțumesc mașina mea arată ca noua.
Nicolai Candu
Client fidel
4.6/5
4.5/5
4.4/5
4.7/5
APEL DE URGENȚĂ 24/7

+373 79 708 709

FĂ O PROGRAMARE AZI